Loading
I denne artikel vil du lære, hvordan du sletter tags, der ikke længere er nødvendige.
Det kan nogle gange være nyttigt at slette et tag, du ikke længere bruger. For at slette et tag skal du gå til CRM-fanen og vælge Tags (1).

Find det tag, du vil slette, hold musen over de 3 prikker (...), og klik derefter på Slet (2).

Til sidst skal du klikke på Bekræft (3) for permanent at slette tagget.

Senest opdateret 29. januar 2026