Loading
I denne artikel lærer du, hvordan du fjerner en studerende fra din systeme.io-konto.
Du skal bruge:
Få adgang til studerende
Gå til fanen Aktiver, og klik derefter på Kurser (1).

Klik på fanen Studerende for at se en liste over alle studerende, der har adgang til dine kurser (2).
Fjerne en studerende
Find den studerende, du vil fjerne, på listen. Klik på menuen med de tre prikker (...), og vælg Slet (3).

Bemærkninger:
- Adgang: En slettet studerende mister straks adgang til alle tilmeldte kurser.
- Fremgang: Sletning af en studerende sletter også permanent deres kursusfremgang. Hvis de får adgang til kurset igen i fremtiden, skal de starte forfra.
Senest opdateret 12. maj 2026