I denne artikel lærer du om systeme.io-begrænsningsprocessen, og hvad der sker med din konto, når den bliver begrænset.
Hvert systeme.io-abonnement har et begrænset antal kontakter, der kan administreres af brugeren.
For at se de funktioner, der tilbydes for hvert abonnement, klik her.
Der er to situationer, hvor der kan gælde restriktioner:
1. Overskridelse af den kontaktgrænse, der er defineret af abonnementet
Hvis disse grænser overskrides, bliver din konto underlagt restriktioner.
2. Overskridelse af funktionsgrænser efter en ændring af planen
Dette kan forekomme i tilfælde, hvor:
For at kontrollere dine nuværende abonnements- og plangrænser skal du gå til: Profilbillede > Indstillinger > Min plan.
Vi anbefaler at tage forebyggende foranstaltninger, før der opstår begrænsninger, for at undgå at miste nye kundeemner eller salg. Overvågning af størrelsen på din kontaktliste og følg nedenstående trin kan hjælpe dig med at undgå afbrydelser i tjenesten.
Når plangrænserne overskrides, igangsættes en forhåndsbegrænsningsproces for at underrette brugeren og give tid til at handle, før restriktioner anvendes.
Under denne proces:

Denne periode før begrænsning giver dig mulighed for at undgå begrænsningsprocessen ved at gøre en af følgende:
Opgradering til en højere plan
Dette øger dine kontaktgrænser og tilgængelige funktioner. Klik her for at se tilgængelige planer.
Hvis ingen af de tilgængelige muligheder opfylder dine nuværende behov, skal du kontakte support for at få hjælp.
I tilfælde af overskridelse af grænserne for de tilgængelige funktioner:
For nemt at identificere overskydende elementer skal du gå til Profilbillede > Indstillinger > Mit abonnement. Elementer, der overskrider abonnementsgrænserne, vises med rødt i abonnementsoversigtstabellen for nem identifikation og fjernelse.
Hvis grænsen for kontakter overskrides:
Du skal fortsætte med at rense din e-mailliste som forklaret i denne artikel. Hvis du ikke har nogen inaktive kontakter, kan du altid slette kontakter ved hjælp af andre kriterier ved at følge instruktionerne i denne artikel.
Hvis der ikke foretages nogen handling inden den fjerde dag, aktiveres begrænsningsprocessen automatisk.
Der er to scenarier, afhængigt af abonnementet:
Når kontoen er begrænset, vil nogle funktioner på din konto blive deaktiveret:
Automatiseringer
Vigtigt: Bemærk venligst, at selvom kontoen er begrænset, fortsætter dagene med at blive talt med i drypplanen. Det betyder, at hvis der er indstillet en forsinkelse mellem forelæsninger, vil restriktionsperioden stadig blive inkluderet i beregningen for den næste forelæsningsfrigivelse.
Systemet opgraderer automatisk abonnementet til det næste tilgængelige niveau for at sikre uafbrudt service.
Hvis denne automatiske opgradering sker, og du ønsker at vende tilbage til dit oprindelige abonnement, skal overskydende indhold først fjernes. Når kontoen igen er inden for grænserne, skal du kontakte kundesupport for at anmode om nedgraderingen.
Bemærk: Indhold slettes ikke automatisk, når en konto begrænses. Hvis der ikke er login eller aktivitet i 6 måneder, kan indholdet dog blive fjernet permanent.
Senest opdateret 5. maj 2026